Μόνο η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας βόλεϊ των ανδρών βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την πολωνική Γιαστρζέμπσκι, στις 21:00, την Πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-2 σετ του Ρέντη την περασμένη εβδομάδα και θα πρέπει να χάσουν με 3-0 ή 3-1, ώστε να αποκλειστούν, κάτι που θεωρείται απίθανο να συμβεί.

Ο Αντέρς Κρίστιανσον δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τομ Χοφ, που έχει πρόβλημα ανάμεσα στα δύο δάχτυλα του χεριού του και αποκλείστηκε από την αποστολή. Στη διάθεση του Σουηδού τεχνικού θα βρίσκονται οι Σουλτανόπουλος, Τσέργας, Κουρνέτας, Κουζούνης, Ριβέρα, Μάρκεζ, Ρουμελιώτης, Τζούριτς, Καριπίδης, Παπαδημητρίου, Μίλκοβιτς και Ούρναουτ.

Ο Βασίλης Κουρνέτας αναφέρθηκε στις δύο αναμετρήσεις με την πολωνική ομάδα. «Το είχαμε πει και πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Γιαστρζέμπσκι, ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ομάδα. Όμως, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, ενώ το άγχος θα το έχει η γηπεδούχος. Ίσως και να είναι καλό που θέλουμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη που κάναμε στην έδρα μας και, φυσικά, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο σετ, κάτι που δεν έγινε στην πρώτη αναμέτρηση και το "πληρώσαμε"».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!