Δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας βόλεϊ των γυναικών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» μπορεί να κέρδισαν με 3-2 σετ την ουκρανική Σεβεροντόντσανκα, στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της φάσης των «32», όμως δεν κατάφεραν να «ανατρέψουν» την ήττα με 3-0 σετ στην πρώην σοβιετική χώρα, την προηγούμενη εβδομάδα και έμειναν εκτός συνέχειας.
Τα σετ: 25-21, 25-19, 15-25, 24-26, 15-13
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κούκου 8π., Χατζηνικολάου 21, Σέκολο 21, Δίρβα 13, Γκλιγκόροβιτς 6, Καλαϊτζίεβα 15, Βλάχου (λ.- 77% )
ΣΕΒΕΡΟΝΤΟΝΤΣΑΝΚΑ: Κόστινα 4π., Σάβεντουκ 18, Γιουρτσένκο 10, Λισιγιένκοβα 20, Κομισάροβα 3, Κοζιργιέτσκα 14, Ντιέντσινκα (λ.- 46% ) / Τρατς 2, Γκέικο, Στις 10
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάννης Παγανέλης τόνισε πως: "Η αποστολή μας ήταν, αρχής εξαρχής, δύσκολη, μετά την ήττα με 3-0 σετ στην Ουκρανία. Σήμερα, στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα έκανε όλα όσα είχαμε δουλέψει, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Με σωστή τακτική, καταφέραμε και τα κερδίσαμε και φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα. Στη συνέχεια, στο τρίτο σετ, έγιναν λάθη που, τελικά, μας κόστισαν την απώλεια τόσο του σετ, όσο και της πρόκρισης. Στο τέταρτο σετ, φάνηκε η απογοήτευση, αλλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα στο τάι μπρέικ. Δε σταματάμε εδώ. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και πρέπει η ομάδα να είναι πανέτοιμη και αγωνιστικά και ψυχολογικά, καθώς όλη μας η προσοχή είναι, πλέον, στραμμένη στις εγχώριες διοργανώσεις".
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης