Το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17:00), στο κλειστό της Νεάπολης η Ολύμπια Λάρισας για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών. Οι «πορτοκαλί», που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πετύχουν μια μεγάλη νίκη κόντρα στους "κίτρινους".

Δηλώσεις για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στο Μαρούσι έκανε ο προπονητής της Ολύμπιας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πως: «Η ομάδα μας, αυτήν τη στιγμή, είναι σε μια διαδικασία προσαρμογής νέων δεδομένων στο παιχνίδι μας, με την αλλαγή του Μπέλσερ, που θα παίξει στη θέση του Τόμας και μετά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε αντιμετωπίσει όλη την εβδομάδα, έκαναν την προετοιμασία μας, όχι πλήρη. Το γεγονός ότι δεν παίζει ο Κολώκας, ο Σούλτζε είναι εξαιρετικά αμφίβολος (σ.σ. έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) και αντιμετώπισαν προβλήματα μέσα στην εβδομάδα ο Μπατής, ο Κινγκ και ο Καστλ, είναι κάτι που ελπίζω να μη μας επηρεάσει τελικά. Από κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος Τερέλ Καστλ, δήλωσε πως: «Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς το Μαρούσι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, με "βάθος" στον πάγκο του. Όμως, εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε πιεστική άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η νίκη».

Επιμέλεια: Κώστας Παπαευθυμίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»