Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο Γιούριτσα Γκόλεματς, μετά τη μεγάλη νίκη του Πανελληνίου επί του Παναθηναϊκού με σκορ 84-74, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1. Το www.sport-fm.gr βρήκε τους πρωταγωνιστές της χθεσινής ημέρας, Μανώλη Παπαμακάριο, Μπραντ Νιούλι και Γιούριτσα Γκόλεματς, και κατέγραψε τις εντυπώσεις τους και τα σχόλιά τους από την έκπληξη της αγωνιστικής.

Μανώλης Παπαμακάριος:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ηρεμία που χρειαζόταν, αλλά προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με πολύ μικρή διαφορά(3 πόντους), οπότε το ματς ήταν σαν να ξεκινούσε από την αρχή. Στη συνέχεια δείξαμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και έτσι πήραμε τη νίκη. Η κούραση υπήρχε από το παιχνίδι με την Κιέβ, αλλά τα πάντα είναι θέμα σωστής διαχείρισης υλικού. Η ομάδα έχει πολύ βάθος και έτσι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρει τη φρεσκάδα που θέλει», τόνισε ο 27χρονος γκαρντ και συμπλήρωσε:

«Η νίκη αυτή είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτήν, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε στη συνέχεια. Κάθε νίκη δίνει δύο πόντους με όποιον αντίπαλο και αν είναι. Θα πρέπει να προσέξουμε και να μην αποπροσανατολιστούμε».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν αρνήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο σχετικά με το τι είναι αυτό που φταίει στον φετινό Παναθηναϊκό. «Η κόπωση των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού παίζει ρόλο. Δεν έχει τη φρεσκάδα που είχε. Τα παιδιά αυτά έχουν τραβήξει μεγάλο «κανάλι» και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Βέβαια, είναι γεγονός ότι έχουν ενισχυθεί και οι αντίπαλοί του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλα αυτά κάνουν τη διαφορά στο φετινό πρόσωπο του Παναθηναϊκού», δήλώσε.

Μπράντ Νιούλεϊ

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο και στη συνέχεια. Ο Πανελλήνιος είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή και μπορεί να πετύχει τη φετινή χρονιά πολλά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και αξίζει τον σεβασμό όλων. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Θα βρει τον δρόμο του και είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει».

Γιούριτσα Γκόλεματς

«Προετοιμαστήκαμε καλά και το πιστέψαμε όλοι στην ομάδα. Τεχνικά, κάναμε ό,τι μας έλεγε ο προπονητής όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Ήταν δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά και το αξίζαμε».

Σχετικά με τη δική του εξαιρετική εμφάνιση(16 π., 9 ασίστ, 8 ριμπ), σχολίασε: «Εμένα με νοιάζει η νίκη της ομάδας. Όλοι στον Πανελλήνιο δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Δεν ασχολούμαι με τη στατιστική. Χθες τα πήγα καλά…Για όλους τους παίκτες υπάρχουν καλά βράδια και άσχημα βράδια. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι νίκησε η ομάδα μου».

Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»