Η αυριανή μέρα είναι η καθοριστική, σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σερβοέλληνα προπονητή, ο οποίος επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές με την πρώην ομάδα του: «Οι επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζονται. Αύριο θα μιλήσουμε πάλι και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, αύριο πάντως θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ένα είναι το σίγουρο… Οι αντιρρήσεις του «Ντούσκο» ολοένα και κάμπτονται… Σύμφωνα, με πληροφορίες ο πολυνίκης τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της "Ενωσης" και όλα δείχνουν ότι ο... γάμος θα γίνει. Ο 60χρονος προπονητής, που τις τελευταίες ημέρες δέχτηκε ασφυκτικό "πρέσινγκ" από τον Στέλιο Μανωλά (που αναλαμβάνει θέση τεχνικού διευθυντή) και τον Λάκη Νικολάου (που είναι πολύ πιθανό να αναλάβει πόστο στον ΠΑΕ) είχε συνάντηση στο σπίτι του με τον Τάκη Κανελλόπουλο, πράγμα που μαρτυρά ότι βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ.

Οι πιέσεις που του ασκήθηκαν, έπιασαν τόπο και άλλαξαν την αρχική αρνητική του στάση του "πρίγκιπα"… Η εκτίμηση που τρέφει για τους τωρινούς ανθρώπους που κάνουν … κουμάντο στην ΠΑΕ είναι θετική, ασχέτως αν δεν είναι 100% άτομα του ποδοσφαίρου. Αναλογίζεται και θυμάται, βέβαια, ορισμένα από τα προηγούμενα αφεντικά της «Ένωσης» και τα αποτελέσματα που υπήρξαν τις περιόδους «αρχηγίας» τους… Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Μπάγεβιτς θα φορέσει για τρίτη φορά την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Οι επικρατέστεροι 11 του Νίστρουπ για το ματς με τον Ηρακλή και η αφοσίωση του Λιβάι στον Παναθηναϊκό»

Aρνητικό ρεκόρ για τον Παναιτωλικό: Επτά σερί ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Καντεβέρε: «Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση και το κάναμε»

Τσορμπατζόγλου: «Ιστορική η συμφωνία με Ζίβκοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα με Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Τα διλήμματα του Ιμανόλ και η απαίτηση νίκης στο ντέρμπι»

Η ντοπιέτα του Καντεβέρε και τα υπόλοιπα highlights από την τριάρα του Άρη στον Παναιτωλικό

Αναστασίου: «Τα ίδια κάθε φορά, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί - Στα μέτρα μας τα επόμενα, τελικός με Βόλο»

Γρηγορίου: «Ήταν σοκ για εμάς το προηγούμενο ματς - Μέσα σε έξι μέρες τα παιδιά άλλαξαν ψυχολογία και έβγαλαν εγωισμό»

Bόλος στο... χείλος του γκρεμού, Άρης για Ευρώπη: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Πείσμωσε και ξέσπασε με τριάρα στον Παναιτωλικό ο Άρης!

TAGS: A.E.K.