Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Κορίνθιανς είναι ο Λίνετσον. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ ο άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του και είναι θέμα ημερών να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Στην Κορίνθιανς στέλνουν τον Λίεντσον τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Ο πρώτος σκόρερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μία «ανάσα» από την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του και αναμένονται τα τυπικά για να «τελειώσει» η μετακίνησή του στο βραζιλιάνικο σύλλογο.

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει σημειώσει 24 γκολ με τη φανέλα των «λιονταριών», είναι έτοιμος για την επάνοδό του στα «πάτρια» εδάφη και απομένει μόνο να τα βρουν οι δύο σύλλογοι στο οικονομικό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube