Ενθουσιασμένος από την πρόοδο της ομάδας του, αφότου ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο τα ηνία της, εμφανίστηκε ο Φάμπιο Καπέλο. Ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας έμεινε ικανοποιημένος από τη φιλική νίκη 2-1 στην έδρα της Γερμανίας. Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί «ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», αφού οι παίκτες του «ήξεραν τι ήθελα να κάνουν».

«Όταν με προσέλαβαν είπα ότι είναι σημαντικό να επιστρέψει στην ομάδα η αυτοπεποίθησή της και πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Οι παίκτες ήξεραν τι ήθελα να κάνουν και ακριβώς αυτό έκαναν, πολύ καλά μάλιστα. Έπαιξαν με αυτοπεποίθηση. Απόψε (σ.σ.: χθες) είδα ότι η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά, επειδή οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά», δήλωσε ο 62χρονος κόουτς.

Τα «λιοντάρια» είχαν προηγηθεί στο 24’ με γκολ του Άπσον, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 63’ με τέρμα του Χέλμες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στη συνεργασία των Κάρσον και Τέρι. «Ήταν μια μακρινή μπαλιά, ο Τέρι προσπάθησε να σταματήσει την μπάλα, αλλά υπήρξε σύγχυση, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Γερμανός επιθετικός», σχολίασε ο πρώην τεχνικός των Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Γιουβέντους.

Στη συνέχεια, ο Καπέλο απέφυγε να μιλήσει για το ποιον παίκτη ξεχώρισε στη χθεσινή αναμέτρηση: «Δεν θέλω να μιλήσω μόνο για έναν παίκτη, επειδή η όλη ομάδα έπαιξε πολύ καλά».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάει για τo «μπαμ» με τον επαναπατρισμό του Πακετά η Φλαμένγκο!

«Πιθανή αποχώρηση του Κούτσια από Λουγκάνο - Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα στράικερ από τη Ραπίντ Βιέννης»

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!