Τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από την Ίντερ και να πηγαίνει στη Φλουμινένσε, διέψευσε την Πέμπτη ο Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός των "νερατζούρι" βρέθηκε στην πατρίδα του, για τη φιλική αναμέτρηση της «σελεσάο» κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας. Πάνω σε αυτό, βασίστηκαν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι και συνέδεσαν τον Αντριάνο με την ομάδα της «χώρας του καφέ».

«Βρίσκομαι στη Βραζιλία, για να παίξω με την εθνική. Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει, αυτήν τη στιγμή. Έχω συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το 2010 και δεν έχω ακούσει τίποτα για τη Φλουμινένσε. Εξάλλου, αν σκεφτώ να επιστρέψω ποτέ στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, τότε θα πάω στη Σάο Πάολο. Την ομάδα που υποστηρίζω», τόνισε ο διεθνής άσος.

Οσον αφορά την Ιντερ, ο Βραζιλιάνος διεθνής άσος τόνισε πως: "Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον Μουρίνιο και αυτός αποφάσισε να με αφήσει εκτός ομάδας, για τέσσερις αγώνες. Το Σάββατο, όμως, θα ξαναπαίξω στο πρωτάθλημα και ελπίζω να έχω συνέχεια στην Ιντερ. Και αν αυτό δε συμβεί, θα συμβεί σε μια άλλη ομάδα".

Επιμέλεια: Ευθύμης Καλόστος, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάει για τo «μπαμ» με τον επαναπατρισμό του Πακετά η Φλαμένγκο!

«Πιθανή αποχώρηση του Κούτσια από Λουγκάνο - Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα στράικερ από τη Ραπίντ Βιέννης»

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!