Με ενισχυμένη ψυχολογία από την πρώτη νίκη στην Α1, απέναντι στο Αιγάλεω, και δίχως αγωνιστικά προβλήματα, η Καβάλα ετοιμάζεται για τη σαββατιάτικη, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

«Δουλεύουμε σωστά και προσδοκούμε σε καλά αποτελέσματα, όπως το πράξαμε την περασμένη εβδομάδα με το Αιγάλεω. Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε τον Άρη. Εφόσον, είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ, Ουίλ Ντάνιελς.

Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας εξέφρασε, εξάλλου, παρακολουθώντας μέρος της προπόνησης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κωσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube