Στο δυναμικό της Ντινάμο Μόσχας ανήκει και επισήμως πλέον, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί του ποσού των δύο εκατ. ευρώ ετησίως και την Τετάρτη παρουσιάστηκε από το σύλλογο της Μόσχας, μαζί με τους Κοστίνια και Μανίς. «Ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα μου», οι πρώτες δηλώσεις του.

«Κάτοικος» Μόσχας θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο Έλληνας διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας παρουσία του μάνατζέρ του Ζούλιο Μέντες, από το οποίο θα «καρπωθεί» δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ 10 εκατομμύρια ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Πόρτο.

Οι εντυπώσεις του Σεϊταρίδη από τη νέα του ομάδα ήταν πολύ καλές και στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Αρχίζει νέος κύκλος στην καριέρα μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ντινάμο».

Την Τετάρτη, ο Γιούρκας παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Μοσχοβίτες, μαζί με τους Μανίς και Κοστίνια. Αξιοσημείωτο είναι ότι μόνο ο Έλληνας αμυντικός έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για πιθανή πρόταση κάποιου συλλόγου στο μέλλον.

Ο Σεϊταρίδης θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα, αφού αρχικά κινήσει τις διαδικασίες για να βρει σπίτι στην Μόσχα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube