Σημαντική, περισσότερο από βαθμολογικής άποψης νίκη για την Ολύμπια, η οποία επικράτησε στη Λάρισα της Καβάλας με 72-63.

Με τον Τερέλ Καστλ σε μεγάλα κέφια οι «πορτοκαλί» έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι 23-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε μέχρι το +11 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Μπίλι Τόμας επέτρεψε στην Καβάλα να επιστρέψει και με το τέλος του ημιχρόνου να μειώσει σε 35-30. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην τρίτη περίοδο με την Ολύμπια να παίρνει κάποιες διψήφιες διαφορές, αλλά την ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη να βρίσκει πάντα τους τρόπους να πλησιάζει και πάλι. Όλα αυτά μέχρι την τελευταία περίοδο, όπου οι Θεσσαλοί κατάφεραν να προηγηθούν με 66-55 στο 38’ και ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 35-30, 50-45, 72-63

ΟΛΥΜΠΙΑ Λ. (Μπαρτζώκας): Καστλ 22 (1), Κινγκ 16 (2), Σούλτζε 10 (2), Σπανός, Σιγκούνας, Μπατής 4, Αριγκμπάμπου 12, Κολώκας 2, Κούρτοβιτς, Παπαϊωακείμ 6.

ΚΑΒΑΛΑ (Πιλαφίδης): Ντιγκμπέ 1, Ντάνιελς 11, Τόμας 13 (1), Κέκελης, Γκαγκαλούδης 6 (1), Αμαγκού 14 (2), Καβαλιάουσκας 6, Κούβελας 8, Αγγελακόπουλος, Πάντιτς 4.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»