Στο «τιμόνι» της Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και θα καθίσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των «κυανοκίτρινων».

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο, την προσφορά και το ήθος του Γιώργου Παράσχου στην Χαλκηδόνα και με χαρά θα συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, για την υλοποίηση των στόχων μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός.

Ο Γιώργος Παράσχος, με την σειρά του, τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από την συνεργασία μου με την διοίκηση της Χαλκηδόνας και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σπανό, τα τρία τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι και την επόμενη χρονιά θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube