Την πεποίθηση πως με πολλή δουλειά η ΑΕΚ θα βγει από το αγωνιστικό τέλμα και θα επιστρέψει στις επιτυχίες εξέφρασε ο Ισμαέλ Μπλάνκο κατά τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠ (σε εκδήλωση με τη χορηγία της Nova) ως πρώτος σκόρερ στο περασμένο πρωτάθλημα.

«Δουλεύουμε για να ξεφύγουμε από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μόνο με δουλειά θα πάμε μπροστά», δήλωσε ο «Ζορό», ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για το βραβείο. Το αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους το κατέκτησα, και στην οικογένειά μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου, στις καλές και τις κακές στιγμές».

Την τιμητική του είχε και ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Ο 21χρονος μέσος της ΑΕΚ βραβεύτηκε ως καλύτερος παίκτης της Γ’ Εθνικής λόγω των εμφανίσεών του με τον Παναιτωλικό. «Θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στον πρώην προπονητή μου, Μύρωνα Σηφάκη, στους πρώην συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Παναιτωλικού κι εύχομαι να δούμε την ομάδα σύντομα στην Α’ Εθνική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καντεβέρε: «Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση και το κάναμε»

Τσορμπατζόγλου: «Ιστορική η συμφωνία με Ζίβκοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα με Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Τα διλήμματα του Ιμανόλ και η απαίτηση νίκης στο ντέρμπι»

Η ντοπιέτα του Καντεβέρε και τα υπόλοιπα highlights από την τριάρα του Άρη στον Παναιτωλικό

Αναστασίου: «Τα ίδια κάθε φορά, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί - Στα μέτρα μας τα επόμενα, τελικός με Βόλο»

Γρηγορίου: «Ήταν σοκ για εμάς το προηγούμενο ματς - Μέσα σε έξι μέρες τα παιδιά άλλαξαν ψυχολογία και έβγαλαν εγωισμό»

Bόλος στο... χείλος του γκρεμού, Άρης για Ευρώπη: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Πείσμωσε και ξέσπασε με τριάρα στον Παναιτωλικό ο Άρης!

Ατρόμητος: Με Ντάνι Γκαρθία και Νούνιες η αποστολή για ΟΦΗ

Η ντοπιέτα του Σαγάλ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη της Κηφισιάς Tutu Deals επί του Βόλου Elabet

TAGS: A.E.K.