Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ομάδα του ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Αρη, στο Παγκρήτιο. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Ματζουράκης, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μάλαρτζ και Σφιακιανάκη ενώ ο Σίμτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά, η αποστολή: Κασμερίδης, Γεωργίου, Μπαρκαουάν, Γκέρμπερ, Ερέρα, Ισά, Κοστόφσκι, Εντόϊ, Ορος, Πόποβιτς, Σίμιτς, Αρβανίτης, Δημούτσος, Κουνενάκης, Μανούσος, Μονιάκης, Ρουμπάκης, Σταυρακάκης και Ταραλίδης.
Από εκεί και πέρα, ο Ματζουράκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (5/4), τόνισε: «Ολοι γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Όμως δεν θα πρέπει να έχετε άγχος. Ο στόχος μας μπορεί να υλοποιηθεί αρκεί να δουλέψετε σκληρά. Μόνο δουλειά χρειάζεται από σας, κι αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείτε να κάνετε. Είναι η μοναδική επιλογή να δουλέψουμε πειθαρχημένα και με μεγάλη αποφασιστικότητα. Ο κόσμος έχει σωστά την απαίτηση να σας δει να αγωνίζεστε με πάθος και δύναμη. Θέλει να δει την ομάδα μας να αγωνίζεται με λεβεντιά κι εμείς έχουμε υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του».
Τέλος, ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος υποβλήθηκε την Πέμπτη σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, τον Φεβρουάριο του 2009.
Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος