Ικανοποίηση για τη νίκη, την πρώτη μετά από τέσσερις συνεχείς ισοπαλίες, αλλά και για τα σημάδια βελτίωσης, έστω και για περίπου ένα ημίωρο, υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ την επομένη του 1-0 απέναντι στον Πανθρακικό. Η «Ένωση» κατάφερε να παρουσιάσει για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου δείγματα ποδοσφαιρικής γραφής ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με διαρκή κίνηση στην επίθεση, σωστή κυκλοφορία και ανάπτυξη από τα άκρα. Η απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αισθητά, καθώς οι παίκτες της, που είχαν συνηθίσει σε πιο… στατικό και λιγότερο δυναμικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, φάνηκε να είχαν κουραστεί.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κρατά τα θετικά στοιχεία από τον αγώνα αυτό και εστιάζει την προσοχή του στην περαιτέρω βελτίωση της ΑΕΚ. Ζητούμενο πέρα από το να εμφανίζεται η ομάδα του καλύτερη από αγώνα σε αγώνα, είναι και η διάρκεια, ούτως ώστε τα καλά αγωνιστικά διαστήματα να μην αρκούν μόνο 20-30 λεπτά.

Αιμάτωμα ο Χουανφράν

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτίμησε να μην μιλήσει στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας και οι όποιες παρατηρήσεις του για τα πράγματα που χρήζουν διόρθωσης ή βελτίωσης μετατίθενται για τις επόμενες ημέρες. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί απέναντι στον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Χουανφράν, που αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Κυριακής, έχει ένα χτύπημα στο ισχίο, που δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ακολουθεί αντιφλεγμονώδη αγωγή. Ο Νίκος Γεωργέας ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης με ασκήσεις στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Ο Δημήτρης Κουτρομάνος έχει ένα αιμάτωμα στον δεξί τετρακέφαλο από τον αγώνα με την ομάδα Νέων και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αντώνης Ρίκκα ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 10:30. Για ρεπό, ούτε λόγος (για τρίτη συνεχή εβδομάδα), καθώς η ΑΕΚ που θέλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οραματίζονται οι φίλαθλοί της, θέλει πολλή δουλειά.

Πάει και Βραζιλία ο Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς ολοκλήρωσε την παρακολούθηση παικτών στην Αργεντινή και αναμένεται να μεταβεί και στη Βραζιλία. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολουθεί παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, χωρίς να… αδιαφορεί πάντως για άλλες θέσεις, στις οποίες μπορεί να βρεθεί κάτι καλό. Οι επαφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι διερευνητικές και δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα μετά το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική με κάποια υπογραφή παίκτη, εκτός κι αν προκύψει κάποια εξαιρετική και οικονομικά συμφέρουσα περίπτωση, για την οποία θα πρέπει να δράσει άμεσα η διοίκηση της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καντεβέρε: «Υποσχέθηκα ότι θα αλλάξουμε την κατάσταση και το κάναμε»

Τσορμπατζόγλου: «Ιστορική η συμφωνία με Ζίβκοβιτς - Η πιθανή ενδεκάδα με Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Τα διλήμματα του Ιμανόλ και η απαίτηση νίκης στο ντέρμπι»

Η ντοπιέτα του Καντεβέρε και τα υπόλοιπα highlights από την τριάρα του Άρη στον Παναιτωλικό

Αναστασίου: «Τα ίδια κάθε φορά, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί - Στα μέτρα μας τα επόμενα, τελικός με Βόλο»

Γρηγορίου: «Ήταν σοκ για εμάς το προηγούμενο ματς - Μέσα σε έξι μέρες τα παιδιά άλλαξαν ψυχολογία και έβγαλαν εγωισμό»

Bόλος στο... χείλος του γκρεμού, Άρης για Ευρώπη: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Πείσμωσε και ξέσπασε με τριάρα στον Παναιτωλικό ο Άρης!

Ατρόμητος: Με Ντάνι Γκαρθία και Νούνιες η αποστολή για ΟΦΗ

Η ντοπιέτα του Σαγάλ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη της Κηφισιάς Tutu Deals επί του Βόλου Elabet

TAGS: A.E.K.