Ο Θανάσης Παπάζογλου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Μπορεί η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή να μην αποτελεί προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο ο 20χρονος πανύψηλος φορ (1,96μ.) του Άρη φαίνεται πως αρέσει πολύ στους πρωταθλητές. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Κίκε Ερνάντεθ (έχει μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ως αλλαγή επειδή αρνείται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του), και μπορεί να αποκτηθεί χωρίς να χρειαστεί να δαπανηθεί κάποιο πολύ μεγάλο ποσό ή να συμφωνήσει από τον Ιανουάριο εν όψει καλοκαιριού. Ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες άσος προορίζεται για να καλύψει το κενό που θα αφήσει αργά ή γρήγορα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Θέλει και αμυντικό χαφ

Η είδηση της απουσίας του Ιεροκλή Στολτίδη για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες αναγκάζει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να αναζητήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή για το κέντρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κάποιον «ενδεκαδάτο» παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό του 32χρονου άσου και να σταθεί δίπλα στον Ντουντού. Οι Πειραιώτες κινούνται πιθανότατα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, που θα έρθει για έξι μήνες και θα υπάρχει οψιόν αγοράς στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Όπως είναι φυσικό, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει αρκετές προτάσεις από διάφορους μάνατζερ, αλλά στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να αποκτηθεί ένας παίκτης με τη λογική ότι είναι φτηνός και να αποτελεί εναλλακτική λύση, αλλά επιθυμούν να έχει προοπτική. Παράλληλα θα πρόκειται σίγουρα για παίκτη με κοινοτικό διαβατήριο, αφού δεν υπάρχουν θέσεις ξένων.

Ο χρόνος φεύγει, τα προβλήματα μένουν

Για ακόμη μία ημέρα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Λάρισα το Σάββατο στο «Αλκαζάρ» είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Το πιθανότερο είναι ο Αργεντινός δεξιοπόδαρος χαφ να απουσιάσει από το προσεχές ματς πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου για το Κύπελλο UEFA την επόμενη Πέμπτη.

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό δεν σταματούν εδώ. Ο Παρασκευάς Άντζας ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και έκανε θεραπεία, ενώ ο Λεονάρντο, που εδώ και λίγες ημέρες προπονείτο κανονικά, αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, που προέρχονται από την κούραση. Το παρήγορο είναι πως ο Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης και από την Πέμπτη θα λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται πως από τις προπονήσεις απουσιάζει και ο Ιεροκλής Στολτίδης, που θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο την Πέμπτη και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τουλάχιστον δύο μήνες. Την ίδια ημέρα στις 10:30 έχει οριστεί η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube