Πολύ καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης τερματίζει πρώτη στον όγδοο όμιλο μετά την άνετη νίκη της με το ευρύ 3-0 επί της Ζεντί στο «Μπερναμπέου», στο ντεμπούτο του Χουάντε Ράμος στον πάγκο των «μερένγκες». Δύο γκολ ο Ραούλ(24’, 58’), το δεύτερο με εκπληκτική λόμπα και ένα ακόμα ο Ρόμπεν(50’) με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ. Αρκετά καλή η Ζενίτ που είχε και δύο δοκάρια με τον Φαϊζούλιν και τον Ντάνι.
Το ματς:
Στο ντεμπούτο του Χουάντε Ράμος η Ρεάλ Μαδρίτης υποδεχόταν την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με στόχο τη νίκη που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ήττα της Γιουβέντους θα την έφερνε στην πρώτη θέση του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μαδριλένοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 25ο λεπτό με τον Ραούλ. Ο Φαν Ντερ Φάαρτ έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά ο Μαλαφέεφ δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο επερχόμενος Ραούλ την έστειλε στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν ανάλογη και ο ρυθμός έπεσε. Τα μόνα αξιοσημείωτα σουτ ήταν του Ρόμπεν και του Γκούτι όμως πέρασαν άουτ. Το πρώτο μέρος τελείωσε με την Ρεάλ να είναι καλύτερη και δίκαια να προηγείται.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ρόμπεν με μιας σπάνιας ομορφιάς τέρμα έκανε το 2-0 στο 50ο λεπτό. Ο Ολλανδός μπήκε από τα δεξιά και με μια φανταστική λόμπα κρέμασε τον Μαλαφέεφ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το γκολ του Ρόμπεν μιμήθηκε ο Ραούλ επτά λεπτά αργότερα, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μαλαφέεφ και με νέα λόμπα έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό και το σκορ δεν άλλαξε, αλλά από τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν ηττήθηκε από την ΜΠΑΤΕ, τερμάτισε εκείνη στην πρώτη θέση.
Οι συνθέσεις:
ΡΕΑΛ Μ.(Χουάντε Ράμος): Ντούντεκ, Σαλγκάδο, Ράμος, Καναβάρο, Ραούλ(61’ Σαβιόλα), Γκάγκο, Ρόμπεν, Μαρσέλο, Γκούτι(52’ Γκαρσία), Ιγκουαΐν, Φαν ντερ Φααρτ(46’ Μέτσελντερ)
ΖΕΝΙΤ(Ντιρκ Άντβοκαντ): Μαλαφέεφ, Κρίζανατς, Λομπαερτς(77’ Ντομίνγκεζ), Πογκρέμπνιακ(72’ Τεκέ), Αρσάβιν(46’ Φεϊζουλιν), Σιρλ, Ζιριάνοφ, Ντάνι, Ανιούκοφ, Ντενίσοφ, Τίμοστσουκ
Χρήστος Οικονόμου