Ο Πανελλήνιος έπειτα τις δύο ήττες του στις δύο πρώτες αγωνιστικές του τέταρτου ομίλου του Eurocup, ήθελε μόνο νίκες στα υπόλοιπα τέσσερα ματς που απέμεναν μέχρι τη λήξη της πρώτης φάσης για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Την πρώτη νίκη, με την Μπνέι Χασαρόν στο Ελληνικό, την πήραν οι «Ολυμπιονίκες» και πλέον τους μένουν ακόμη τρεις για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.
Η ομάδα του Ηλία Ζούρου βρίσκεται από το πρωί στο Ισραήλ, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει και πάλι την Μπνέι Χασαρόν στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του θεσμού. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως «αυτό το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που δώσαμε στην έδρα μας. Είναι αρκετά επικίνδυνο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο Ζούρος για να συμπληρώσει λέγοντας πως το «κλειδί» για τη νίκη της ομάδας του θα είναι «ο έλεγχος του ρυθμού. Αν παίξουμε και στα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού ως ομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε θα πάρουμε τη νίκη που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη».
Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Πανελληνίου τον τελευταίο μήνα, Στεφάν Νάτζφεϊ, θεωρεί πως η διαφορά με την οποία κέρδισε η ομάδα του τον πρώτο αγώνα είναι «πλασματική. Η διαφορά άνοιξε στα τελευταία λεπτά και αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Η Μπνέι Χασαρόν δεν είναι κακή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να διατηρήσουμε τις λίγες ελπίδες που έχουμε για πρόκριση» δήλωσε ο 29χρονος Σέρβος.
Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης