Ο Νίκος Χατζής ήταν απόλυτος στις δηλώσεις του για τον τέταρτο αγώνα με το Μαρούσι. «Εκεί που έχουμε φτάσει, πρέπει να τελειώνουμε κα να προκριθούμε". Ο αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε λοιπόν το σύνθημα για τον τέταρτο ημιτελικό κόντρα στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. «Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο Γαλάτσι» στο επίσημο site της ομάδας ο αρχηγός της «Ένωσης».

"Εκεί που έχουμε φτάσει, πρέπει να τελειώνουμε. Περιμέναμε την αντίδραση του Αμαρουσίου, που ήθελε όσο τίποτα άλλο να κάνει το 2-1. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ότι καταφέραμε να σπάσουμε την έδρα των αντιπάλων, ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να προκριθούμε στον τελικό».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο κυριακάτικο ματς. «Πράγματι η κερκίδα που μας αντιστοιχούσε στο γήπεδο ήταν γεμάτη από τους φιλάθλους μας.. Εκτός έδρας το γήπεδο γέμισε, αλλά δεν έχει συμβεί το ίδιο και στο κλειστό του Γαλατσίου. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι κρίσιμος και η παρουσία των φιλάθλων μας είναι σημαντική, όπως φάνηκε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι που χάναμε και με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να το γυρίσουμε".

Όσο για το κλειδί της αναμέτρησης ήταν απόλυτος πως «θέλουμε καλή άμυνα, δεν πρέπει να δεχθούμε εύκολα καλάθια και αιφνιδιασμούς. Στην επίθεση χρειαζόμαστε καλό γύρισμα της μπάλας και υπομονή για να έχουμε το πάνω χέρι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα