«Πράσινο φως» άναψε η διοίκηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την παραχώρηση του Αντρέι Αρσάβιν από την ομάδα, καθώς αποφάσισε να δώσει άδεια στον ποδοσφαιριστή, για να κάνει μόνος του διαπραγματεύσεις με ομάδα του εξωτερικού. Με δηλώσεις του στη «The Sun», ο γενικός αρχηγός της Ζενίτ, Μαξίμ Μιτροφάνοφ επιβεβαίωσε την απόφαση αυτή.

«Συνήθως όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο, δεν επιτρέπεται να μιλάει με άλλους συλλόγους. Αλλά η Ζενίτ είναι έτοιμη να εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση για τον Αρσάβιν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός των Ρώσων.

Από την πλευρά του ο Αρσάβιν ελπίζει να προσελκύσει το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες και συγκεκριμένα από το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, τα οποία δείχνει να προτιμάει περισσότερο: «Επιθυμώ να παίξω στο εξωτερικό και θα ήθελα να αγωνιστώ ή στην Ισπανία ή στην Αγγλία. Η Μπαρτσελόνα είναι η αγαπημένη μου ομάδα, ενώ στην Αγγλία υπάρχουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι».

Επιμέλεια: Ευθύμης Καλόστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάει για τo «μπαμ» με τον επαναπατρισμό του Πακετά η Φλαμένγκο!

«Πιθανή αποχώρηση του Κούτσια από Λουγκάνο - Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα στράικερ από τη Ραπίντ Βιέννης»

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!