Πεπεισμένος ότι η Μίλαν έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Ροναλντίνιο σε συνέντευξη που έδωσε ύστερα από το ματς της Κυριακής με την Ουντινέζε. Οι «ροσονέρι» επικράτησαν εύκολα κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στις «ζέβρες» (σ.σ. 5-1), με τους Βραζιλιάνους Κακά και Πάτο να βρίσκονται σε τρελά κέφια.

«Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα και την ομάδα. Ήμουν πρόθυμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την Μίλαν να κερδίσει. Ολόκληρη η ομάδα θυσιάστηκε και ο κάθε παίκτης συνέβαλε ώστε να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τονίζοντας στη συνέχεια πως η ομάδα του θα παλέψει ώστε να τερματίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος της χρονιάς.

«Η πορεία για τον τίτλο είναι ανοιχτή και έχουμε ακόμα ελπίδες. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος». τόνισε ο "Ρόνι" και κατέληξε λέγοντας για την χειμερινή προετοιμασία της Μίλαν στο Ντουμπάι «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να ανταπεξέλθουμε στους υπόλοιπους μήνες του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube