Ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του είχε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Ματζουράκης. Ο Έλληνας τεχνικός είχε προγραμματίσει για σήμερα οικογενειακό διπλό με την ομάδα των Νέων, στο οποίο οι βασικοί επικράτησαν με το ευρύ 7-2, δείχνοντας στον προπονητή τους πολύ καλά στοιχεία.

Δυο γκολ του Εντόι, δύο του Κοστόφσκι και από ένα των Μανούσου, Σφακιανάκη και Σταθόγλου «σκόρπισαν» στους εφτά ανέμους την ομάδα των Νέων, τα τέρματα των οποίων σημείωσαν οι Πέσιτς και Ντεηλία.

Αναλυτικά οι αποστολές:

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Αρβανίτης, Χριστοφής, Μπαρκαουάν, Κουνενάκης, Ταραλίδης, Πλιάγκας, Πυθαρούλης, Σφακιανάκης, Μανούσος, Εντόϊ.

Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι: Ξενοδόχωφ, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Βενέτης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ερέρα, Γκέρμπερ, Δημούτσος,Ταραλίδης. Κοστόφσκι.

ΝΕΟΙ ΟΦΗ: Κατσίβαλος, Φουντουλάκης, Λαγουδάκης, Ελευθεράκης, Κατσαμάς, Νικολάρας, Ρόμα, Δεληθωμαϊδης, Μπινιχάκης (30 Ντεηλία), Μανουσάκης, Πέσιτς.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι: Γεωργίου, Δασκαλάκης, Σκουτέλης, Σφακιανάκης, Λιαπάκης, Ατσαλής, Σταυρακάκης, Γκουζιώτης, Σπυριδάκης, Σεντλίνσκι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κρητικός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα

TAGS: ΟΦΗ