Ο Πάμπλο Αϊμάρ είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ράφα Μπενίτεθ. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως είναι προβληματισμένος όσον αφορά το μέλλον του στην Βαλένθια και ήδη έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Λίβερπουλ, όπου θεωρεί πως είναι το ιδανικό μέρος για να συνεχίσει την καριέρα του, εάν τελικά φύγει από την Ισπανία.

«Ο Μπενίτεθ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που με ξέρει πολύ καλά ενώ και το Λίβερπουλ θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εμένα να πάω εάν δεν μείνω τελικά στη Βαλένθια. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο στην Ευρώπη μετά το ισπανικό και δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ στην Πρέμιερσιπ», ανέφερε ο 25χρονος διεθνής Αργεντίνος.

Μια πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών αναμένεται να είναι αρκετή για να πείσει τη διοίκηση των «νυχτερίδων» να αποδεσμεύσουν τον Αϊμάρ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αϊμάρ δεν είναι ο μοναδικός Αργεντίνος που ενδιαφέρει τη Λίβερπουλ, καθώς οι «κόκκινοι» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Σαραγόσα, Γκαμπριέλ Μιλίτο.

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!