Σε δίλημμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Λέο για το αν θα είναι προτιμότερο για αυτόν να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ή να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση το καλοκαίρι. «Ειλικρινά, δεν ξέρω ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε έναν σημαντικό σύλλογο. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα ήταν το καλύτερο δυνατό για μένα. Αν έχεις καλή παρουσία στο Κόπα Λιμπερταδόρες μπορείς να κερδίσεις μεγάλη προβολή», τόνισε ο 21χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός.
Ο μάνατζέρ του, Μανουέλ Μασάδο, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας πως τις επόμενες ημέρες περιμένει κατάθεση πρότασης από πλευράς Παναθηναϊκού. «Ένας εκπρόσωπος από την ελληνική ομάδα μού είπε πως από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η πώληση του Σόουζα, θα διαπραγματευτούν για την απόκτηση του Λέο. Και είναι πολύ πιθανό να γίνει η μεταγραφή, γιατί τα χρήματα που ζητά η Γκρέμιο είναι προσιτά για τον Παναθηναϊκό». Ο γενικός διευθυντής της Γκρέμιο, Αντρέ Κρίγκερ, διαβεβαιώνει πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Οι απαιτήσεις της ομάδας φαίνεται πως είναι περίπου 5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός λέγεται στη Βραζιλία πως θα προσφέρει 3 εκατ. ευρώ.
Στην Κορίνθιανς ο Σόουζα
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Ροντρίγκο Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος συμφώνησε σε όλα με την Κορίνθιανς, ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια και πλέον αδειάζει θέση ξένου στο «τριφύλλι». Αυτό σημαίνει ότι σειρά παίρνει η μεταγραφή, πιθανότατα κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα ενισχύσει τους «πράσινους» εκεί που… πονάνε περισσότερο.
Ίωση ο Νίλσον
Ο Μίκαελ Νίλσον ταλαιπωρείται από μια ίωση με αποτέλεσμα να συμμετάσχει στην προπόνηση της Τρίτης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με τέσσερις εναντίον τεσσάρων και κυκλοφορία της μπάλας. Τέλος το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Σωτήρης Λεοντίου.