Έτσι ξαφνικά ο Γιάσμικο Βέλιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ. Η λύση της συνεργασίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με τον Σέρβο βοηθό του Φερνάντο Σάντος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με συνοπτικές διαδικασίες και με μια λιτή ανακοίνωση, χωρίς να ανακοινωθούν οι λόγοι αυτής της απόφασης από τη διοίκηση. Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί και ο Αντώνης Κέζος του οποίου το συμβόλαιο έληξε και δεν ανανεώθηκε.

Ο πρώην άσος του ΟΦΗ ήταν βοηθός και στην προηγούμενη θητεία του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της «Ένωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Βέλιτς όμως δεν είναι ο μόνος που αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες της "Ένωσης" δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του Αντώνη Κέζου και τον αποχαιρέτησαν ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα. "Το συμβόλαιο συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον γυμναστή της ομάδας Αντώνη Κέζο έληξε. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία σε κάθε επιλογή του στο μέλλον", ανέφερε η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας