Ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα είναι τα κλειδιά για να φτάσει ο Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο βολεϊμπολίστας των πράσινων Φρανκ Ντεπέστελε. Ο Βέλγος άσος τόνισε πως αν η ομάδα του «τριφυλλιού» παίξει όπως πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Συγκεκριμένα ο Φρανκ Ντεπεστελε μίλησε για :

Το πώς αισθάνεται που η νέα χρόνια θα ξεκινήσει με ντέρμπι :

«Πολύ καλά. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και φυσικά για τη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γνωρίζουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί».

Τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα δώσουν το παρών στην συγκεκριμένη αναμέτρηση :

«Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Σίγουρα 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν τη διαφορά σε αυτό παιχνίδι που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τα προηγούμενο. Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα και θα κάνουμε το ότι καλύτερο για να τον αποζημιώσουμε».

Το τι πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Τα πάντα. Ένα ντέρμπι κρίνεται σε όλα τα σημεία. Σίγουρα τον Μίλκοβιτς αλλά όχι μόνο. Το άθλημα είναι ομαδικό. Αν εμείς παίξουμε καλά και ομαδικά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Το αν είναι έτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στους ερυθρολεύκους :

«Εννοείται πως ναι. Χτες μετά την προπόνηση έκανα και αποθεραπεία στη μέση μου και είμαι πέρα για πέρα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσουμε τον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Κώστας Παπαευθυμιου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!