Δε θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Αιγάλεω οι Μπρέισι και Πάτερσον. Η διοίκηση της ομάδας και ο τεχνικός του «Σίτι», Θωμάς Νίκου, έχουν απογοητευτεί από τη, μέχρι στιγμής, προσφορά των δύο Αμερικανών στους «κυανόλευκους» και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί τους. Ειδικά, όσον αφορά τον πρώτο, αναμένεται να έχει αποχωρήσει και επίσημα, πριν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Μάλιστα, επειδή απαγορεύεται να γίνουν δύο καινούργιες προσθήκες στο ρόστερ, η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας θα προχωρήσει στην ανεύρεση μόνο ενός ψηλού, για να αντικαταστήσει τους δύο παίκτες.

Οσον αφορά για την αναμέτρηση με τους "Ολυμπιονίκες" στην Κυψέλη, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Ακης Καλλινικίδης. "Θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την έκπληξη. Για μας, είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε συνεχώς, παιχνίδι με παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί, ειδικά απέναντι σε ομάδες, όπως ο Πανελλήνιος, που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και πληρότητα. Αναμφισβήτητα, το κλίμα στην ομάδα έχει βελτιωθεί από τις δύο νίκες κόντρα στην ΑΕΛ και τα Τρίκαλα, οι οποίες, όμως, προήλθαν, μέσα από τη σκληρή δουλειά, που κάνουμε στις προπονήσεις. Καταλάβαμε καλύτερα τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ώστε να πετύχουμε, το συντομότερο δυνατόν, τους στόχους μας".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ

Ο Φουρνιέ ήταν ο X-Factor των τελικών, κατέρριψε το ρεκόρ του Τάρπλεϊ και έγραψε ιστορία!

«Αυτή είναι η κληρονομιά μας»: Η παρακάμερα από το Game 5 που έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Ζέρβας: «Θα δουλεύουν όλο το 24ωρο στο ΣΕΦ - Φαβορί η Κρήτη, προς ανανέωση ο Ντόρσεϊ»

Πετρίδης: «Ηρωική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στους τελικούς - Κλείνει άμεσα το θέμα του προπονητή»

ΠΣΑΚΚ: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν»