Ο Πανελλήνιος δεν κρατά την τύχη του στα χέρια του στην τελευταία αγωνιστική του τετάρτου ομίλου στο Euro Cup. Οι «ολυμπιονίκες» καλούνται να νικήσουν την Τρίτη (19:30, Μακεδονία TV) στην Κυψέλη την-και μαθηματικά πρώτη στο γκρουπ-Τουρκ Τέλεκομ και ελπίζουν σε ήττα του Άρη από την αδιάφορη Μπνέι Χασαρόν στο Ισραήλ για να τερματίσουν δεύτεροι, πάνω από τους Θεσσαλονικείς.
«Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη και να ελπίζουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Τουρκ Τέλεκομ είναι εξαιρετική ομάδα με σπουδαίους παίκτες, συνεπώς το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Στην Τουρκία ηττηθήκαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ διαφορετικό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε ο τεχνικός του Πανελληνίου, Ηλίας Ζούρος.
Από την πλευρά του, ο φόργουορντ της ομάδας, Αλέξανδρος Πέτρουλας, τόνισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup. Δεν σκοπεύουμε να κοιτάμε τι κάνει ο Άρης στο άλλο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ. Το παιχνίδι, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Πρέπει να παλέψουμε από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, διότι η Τουρκ Τέλεκομ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σου κάνουν τη ζημιά».