Έτοιμος να καταρρίψει ένα ιστορικό ρεκόρ, ίσως ακόμη και σήμερα, είναι ο Ραούλ. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μόλις δύο γκολ από την ισοφάριση της επίδοσης των 307 τερμάτων, που είχε πετύχει με τη φανέλα της «βασίλισσας» ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο σε όλες τις διοργανώσεις, και η οποία παραμένει ως σήμερα αξεπέραστη.

Ο 31χρονος άσος, που διανύει τη 15η του χρονιά στην ομάδα και θα αγωνιστεί σήμερα απέναντι στην Οσασούνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», άνοιξε το… λογαριασμό του το Νοέμβριο του 1994 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μέχρι σήμερα έχει πετύχει 212 γκολ στο πρωτάθλημα, 18 στο Κύπελλο και 65 σε διεθνείς διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραούλ είναι δεύτερος σε επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας 680, ενώ πρώτος είναι ο Μανουέλ Σαντσίς με 712.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-30η αγωνιστική: Σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα - Μάχη με την Έλτσε πριν την ΑΕΚ για Ράγιο

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!