Ως ένα εξαιρετικό τεστ για να διαπιστώσει τα… όρια της ομάδας του θεωρεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας την αναμέτρηση της Ολύμπιας Λάρισας με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Νεάπολης την Τετάρτη για τη 15η αγωνιστική της Α1 (18:00, ΕΤ1).

«Έχουμε δύσκολη αποστολή γιατί είναι πολύ φορμαρισμένος ο Πανελλήνιος, πέρα από το γεγονός ότι είναι μια ομάδα με ταλέντο και εμπειρία. Όμως, το αντιμετωπίζουμε σαν μια πρόκληση που πρέπει να ανταποκριθούμε» δήλωσε ο προπονητής των «πορτοκαλί».

Από την πλευρά του, ο σέντερ των Θεσσαλών, Στέφαν Αριγκμπάμπου, που θα έχει πολλή δουλειά απέναντι σε Γκόλεματς και Ραντένοβιτς, είπε: «Ξέρουμε ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ δυνατός. Διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο και βάθος στον πάγκο του. Όμως, εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube