Το δίδυμο της Λιόν στα χαφ, Εσιέν και Ντιαρά θέλει η Τσέλσι. Οι δυο παίκτες προέρχονται από εξαιρετική χρονιά αφού μαζί κυριάρχησαν στο κέντρο των γαλλικών και των ευρωπαϊκών γηπέδων. Δεδομένο το ενδιαφέρων του Μουρίνιο για ενίσχυση των «μπλε» στο κέντρο. Επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του Ντιαρά. Αρνητικός ο πρόεδρος της Λυών.

Η Τσελσι αγοράζει, η Λυών πουλάει ;

Ο Ζαν Μισέλ Όλα, πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας έχει ήδη τονίσει ότι η ομάδα του δεν έχει την πρόθεση να πουλήσει κανένα από τα βασικά της στελέχη.

Ο μάνατζερ του Ντιαρά Φρεντερίκ Γκουερά δήλωσε: «Η Τσέλσι θέλει τον Μαχαμαντού. Πιστεύω ότι θέλουν και τον Ντιαρά και τον Εσιέν. Νομίζω ότι έκαναν κίνηση την προηγούμενη εβδομάδα όλα ο πρόεδρος της Λυών απέρριψε την πρόταση τους. Περιμένουμε και άλλη πρόταση από την Τσέλσι καθώς και από ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας.»

Eπιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube