Μικρή ταλαιπωρία πρόκειται να υποστεί η αποστολή της ομάδας των Τρικάλων, που, αργά το απόγευμα της Τρίτης, αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη (19:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, η αποστολή των Θεσσαλών θα φτάσει στη συμπρωτεύουσα, μέσω Γρεβενών και, εν συνεχεία, της Εγνατίας Οδού.

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για αστάθεια στην απόδοση της ομάδας του. «Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή και γεμάτη ομάδα με επιθετική πληρότητα. Για μας κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Στο παιχνίδι με την Ολύμπια έπρεπε να ξεπεράσουμε την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης κόντρα στον Άρη, τώρα καλούμαστε να ξεπεράσουμε την απογοήτευση από την ήττα με την Ολύμπια. Σημαντικό για μας είναι να καταφέρουμε να παίξουμε δύο παιχνίδια συνεχόμενα καλά, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού των Τρικάλων.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, πρόσθεσε ότι: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά από εδώ και πέρα εμείς έχουμε μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα δικά μας προβλήματα και μετά να δούμε τις άλλες ομάδες. Είναι σαφώς δύσκολα τα πράγματα αλλά όσο παίζουμε ελπίζουμε για την παραμονή και σίγουρα δεν θα τα παρατήσουμε».

Αγωνιστικά, στην αποστολή για τη δύσκολη, εκτός έδρας, αναμέτρηση για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, συμμετέχουν οι εξής: Νίκος Κακλαμάνος, Νίκος Κατσαρές, Μαρκ Ντίκελ, Νίκος Πέττας, Γουίλιαμ Εϊβερι, Πρόδρομος Νικολαϊδης, Γιάννης Παπαχρήστος, Δημήτρης Μπόγδανος, Γκιγιόμ Γιανγκό, Πάτρικ Μουτόμπο, Δημήτρης Χαριτόπουλος και Σάβο Τζιγκάνοβιτς.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ

Ο Φουρνιέ ήταν ο X-Factor των τελικών, κατέρριψε το ρεκόρ του Τάρπλεϊ και έγραψε ιστορία!