Ικανοποιημένος με τις αγωνιστικές παραστάσεις που συνάντησε στον ΟΦΗ, παρά τη… μοναξιά που ένιωθε τις πρώτες μέρες εμφανίστηκε ο Χουάν Χοσέ Χερέθ. Με δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ, ο δανεικός από την Κάντιθ μέσος, παραδέχτηκε πως αρχικά αντιμετώπισε δύσκολες καταστάσεις στο Ηράκλειο, αλλά μετά το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο όλα εξελίσσονται θετικά για τον ίδιο.

«Δεν μπορούσα να αγωνιστώ την περασμένη εβδομάδα, διότι δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου. Όλα, όμως, εξελίχθηκαν πολύ καλά στην πρώτη μου εμφάνιση με τον Πανιώνιο και είμαι ικανοποιημένος», τόνισε αρχικά ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ένιωθα πολύ μόνος και είχα πολλά προβλήματα με τη γλώσσα, αλλά βοήθησε πολύ ο Αργεντινός επιθετικός που έχει η ομάδα, ο Εστεμπάν Ερέρα, λειτουργώντας σαν μεταφραστής. Παρόλα αυτά, συνεννοούμαι κάπως με τους συμπαίκτες χρησιμοποιώντας… κάποιου είδους αγγλικά. Δεν έχω παράπονο από κανέναν».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα

TAGS: ΟΦΗ