Ένα χτύπημα που δέχτηκε στο άνω χείλος ανάγκασε τον Χρήστο Μελίσση να αποχωρήσει από την προπόνηση. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλαστικό τραύμα στο άνω χείλος, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία. Μάλιστα, διεκδικεί και θέση βασικού στο ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους «πράσινους», ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις ταχυτήτων. Ακολούθως, έπαιξαν το καθιερωμένο οικογενειακό διπλάκι, ως πρόβα των προσώπων που θα ξεκινήσουν στην Κρήτη. Για ακόμη μία μέρα, οι Γιάννης Γκούμας και Σωτήρης Λεοντίου αρκέστηκαν σε ατομικό.

Η αναφορά του Χενκ Τεν Κάτε σε παίκτες που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας δεν ήταν τυχαία και όπως όλα δείχνουν μετά την επιλογή του Νίνη στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Άρη, σειρά παίρνουν άλλοι. Συγκεκριμένα, οι Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Μελίσσης και Άντε Ρουκάβινα ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία και σίγουρα κάποιος από αυτούς θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουζακίτης: Eφτασε τις 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα 19 του!

Στο Top-4 των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού μπήκε ο Ελ Κααμπί!

Μάχες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Κηφισιά-Βόλος: Μάχη από την οποία κανείς δεν θέλει να βγει χαμένος

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»