Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλο με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης, στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

«Εύχομαι να κατακτήσω κάποιο τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα ονειρεύομαι μια καριέρα ανάλογη με αυτή του Σπύρου Μαραγκού», δήλωσε ο 18χρονος, που βραβεύτηκε από τον παλιό ποδοσφαιριστή των «πρασίνων».

Ο Νίνης μίλησε και για τον Τεν Κάτε: «Ο προπονητής μας βοηθάει όλους και εμένα προσωπικά. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει με κάνει να νιώθω καλά. Θεωρώ καθήκον μου να τα δίνω όλα για την ομάδα».

Οσο για το αν θα αγωνιστεί με τον Εργοτέλη, είπε: «Αυτό είναι θέμα επιλογής του προπονητή μου. Εγώ όποτε επιλέγομαι θα τα δίνω όλα για την ομάδα. Ο αγώνας με τον Εργοτέλη είναι δύσκολος. Στον πρώτο γύρο ηττηθήκαμε και τώρα πάμε για τη νίκη, για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την κατάκτηση του τίτλου».

Ο Σπύρος Μαραγκός έδωσε συγχαρητήρια στον Νίνη για την εμφάνισή του κόντρα στον Αρη: «Σωτήρη, συγχαρητήρια είσαι ένας παίκτης που καταφέρνεις μέσα από τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται να βελτιώνεσαι. Αυτό δείχνει ότι έχεις πολύ καλό χαρακτήρα. Είσαι ώριμος παρά την ηλικία σου. Εκεί οφείλεται ότι κατέκτησες τον τίτλο του MVP στην επανεμφάνισή σου στην 11άδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»