Ο Πασκάλ Σιμποντά είναι και επίσημα η τέταρτη μεταγραφή της Τότεναμ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος μπακ ανήκε στο δυναμικό των «πετεινών» μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζονταν στη Σάντερλαντ.

Ο 30χρονος άσος είναι ο τέταρτος δεξιός μπακ που αγοράζει η Τότεναμ σε 12 μήνες, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 4 εκ. €. Έχουν προηγηθεί οι Άλαν Χάτον, Κρις Γκάντερ και Βέντραν Τσόρλουκα, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει καθιερωθεί. Μάλιστα, η δαπάνη για την αγορά των προαναφερθέντων ξεπέρασε τα 25 εκ.€ (!)

Ο Σιμποντά αγωνίζεται από το 2005 στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η Γουίγκαν ήταν ο πρώτος του σταθμός στη «Γηραιά Αλβιώνα» και το 2006 μετακόμισε στο Λονδίνο και την Τότεναμ, με την οποία είχε 65 συμμετοχές και 3 γκολ. Με τη Σάντερλαντ πρόλαβε να παίξει 11 φορές, πριν επιστρέψει στο «White Hart Lane». Παράλληλα, έχει φορέσει μία φορά τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας, σε φιλικό με τη Δανία το 2006.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ματίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίφουνας... από το Νότιγχαμ, τάραξε την Τσέλσι με τριάρα και τη βάζει σε μπελάδες για την Ευρώπη!

Σοκ στην Τσέλσι με Ντέρι, τρομακτική πτώση με το κεφάλι στο έδαφος και αποχώρηση με φορείο!

Ο Χούρτζελερ συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον των Κωστούλα και Τζίμα

Σλοτ για διαιτησία: «Αν υπάρξει παρέμβαση του VAR ή φάση 50-50 η απόφαση θα είναι εναντίον μας, όπως όλη τη σεζόν»

Γκουαρντιόλα: «Ο Σερκί κάνει πυγμαχία. Τον έχετε δει; Σίγουρα θα παίζει σε κάθε παιχνίδι»

Τότεναμ με ψυχή, έφυγε με νίκη σωτηρίας από την έδρα της Άστον Βίλα!

Ο Μέινου έκανε δώρο το Champions League στη Γιουνάιτεντ, «εκτελώντας» τη Λίβερπουλ!

Εξιτήριο για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επέστρεψε σπίτι του

Επιβλητική τριάρα Ευρώπης για την Μπόρνμουθ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας!

Ο Φέργκιουσον ένιωσε αδιαθεσία λίγο πριν το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο