Μετανιωμένος για την αντιαθλητική του ενέργεια να γρονθοκοπήσει τον Κανέιρα, στην αναμέτρηση της Ίντερ με τη Βαλένθια, εμφανίστηκε ο Αντριάνο. Ο επιθετικός των «νερατζούρι» έχασε τη ψυχραιμία του λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, όταν δέχτηκε το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Κανέιρα, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα του Ιβάνοφ.
«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, το σύλλογο και τους φιλάθλους. Είχα μια λανθασμένη αντίδραση και την πρώτη μου αποβολή στην καριέρα μου. Παρά ταύτα, όπως εξήγησα και στο διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα, απλά υπεράσπισα τον εαυτό μου», ήταν τα λόγια μετάνοιας του Αντριάνο.
Συμπαράσταση στη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, βρήκε στο πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου, Τζιακίντο Φακέτι. «Μπορείτε να δείτε από τα πλάνα ότι ο Αντριάνο προκλήθηκε. Ο διαιτητής δεν είδε το χαστούκι του Κανέιρα, διαφορετικά θα είχε και εκείνος αποβληθεί», σχολίασε σχετικά.
Επιμέλεια:Αγγελική Ράπτη