Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος αν τελικά αποκτήσει τον Λάμπρο Χούτο, εξέφρασε ο Τάκης Λεμονής. Με δηλώσεις του στο «Extrasport», ο καθ’ύλην αρμόδιος να απαντήσει για τις ικανότητες του 30χρονου επιθετικού (τον γνωρίζει από τότε που συνεργάζονταν σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο) ξεκαθάρισε πως: «ο Χούτος είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός και αν είναι υγιής, θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».

«Θα είναι μια πολύ ουσιαστική κίνηση αν πραγματοποιηθεί, ο Χούτος είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός και αν είναι υγιής, θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να προσφέρει βοήθειες στον Μουσλίμοβιτς, που είναι ένας καλός παίκτης. Ο Χούτος έχει στοιχεία που ταιριάζουν στον φετινό ΠΑΟΚ και αν όλα λειτουργήσουν σωστά, θα είναι μια σούπερ μεταγραφή για την ομάδα. Έχω την εντύπωση ότι ο Σάντος είναι ο προπονητής που θα μπορέσει να ελέγξει τα αποδυτήρια οτιδήποτε κι αν συμβεί», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στη γενικότερη παρουσία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Στην αρχή της σεζόν, είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε βάσεις για να γίνει μια πολύ σοβαρή ομάδα και αυτό έγινε. Τώρα θα πω πως αν δεν κάνει το λάθος να θέσει προσδοκίες μεγαλύτερες από τις δυνατότητες που έχει αποδείξει ότι έχει, τότε θα έχει βάλει πολύ σωστές βάσεις για κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ και η πορεία του φέτος είναι το κέρδος του φετινού πρωταθλήματος».

Όταν του ζητήθηκε να καταθέσει την άποψή του για το αυριανό ντέρμπι Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, απάντησε: «Είναι ένα παιχνίδι που θα έχει νικητή κι ως τέτοιο, σε λεπτομέρειες θα κριθεί και θα εξαρτηθεί από πολλά, όπως οι απουσίες παικτών. Περισσότερες έχει ο ΠΑΟΚ και πρέπει να βρει λύσεις. Από την άλλη πλευρά είναι ο Άρης που μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά του λείπει το γκολ. Αν κρίνουμε από την προηγούμενη αναμέτρηση παρά το 0-0, ο ΠΑΟΚ κέρδισε περισσότερα αφού πήρε βαθμό σε δύσκολη έδρα με παίκτη λιγότερο».

Κλείνοντας, ο κ. Λεμονής αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα: «Έχουν αλλάξει πολλά στο ποδόσφαιρο και στα γήπεδα μας, τα κρούσματα βίας έχουν πολλαπλασιαστεί και αυτό μόνο αρνητικά μπορεί να δημιουργήσει. Όσα έγιναν στο ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’ δεν άρεσαν σε κανέναν, έβλεπα τον κύριο Σκόρδα να προσπαθεί αλλά τι να κάνει κι αυτός… Από την άλλη, αυτό που έκανε ο Κονσεϊσάο δεν ήταν σωστό, έπρεπε να ελέγξει τα νεύρα του και η μοναδική δικαιολογία που μπορώ να βρω είναι η μεγάλη ένταση του παιχνιδιού».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζίβκοβιτς: Ο «δήμιος» του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Ανησυχία στην ΑΕΚ για Στρακόσα – Έπαιξε με ενοχλήσεις στη Λεωφόρο

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για το 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.