Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στην επιστολή του Σωκράτη Κόκκαλη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», απαντώντας σε υπόνοιες που αφήνει για το «Καραϊσκάκη» παραλληλίζοντας την υπόθεση αυτή με αυτή του Βοτανικού.

«Εμείς όπως ξέρετε δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση ή ανάμιξη εάν θέλετε στο θέμα του Βοτανικού. Μακάρι όλες οι ομάδες να κάνουν γήπεδα καινούργια και ν’ αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο. Το κράτος δεν μπορεί να ζημιώθηκε από την ιστορία του Καραϊσκάκη. Το κράτος δεν μπορούσε ποτέ να πουλήσει την συγκεκριμένη έκταση. Ήταν κληροδότημα στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για αθλητικούς σκοπούς. ΤΟ κράτος έπρεπε να φτιάξει ένα γήπεδο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ως εκ τούτου έγινε η συμφωνία. Παραχωρήθηκε το γήπεδο στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Έγινε με 100% ιδιωτικά κεφάλαια, τα οποία ξεπέρασαν τα 70 εκατ. και πράγματι ο Ολυμπιακός πήρε μία απαλλαγή ώστε τα επόμενα 15 χρόνια -11 χρόνια πλέον γιατί έχουν περάσει τέσσερα- να μην πληρώνει στο Κράτος το 15% επί των εισιτηρίων. Αντιλαμβάνεστε πως όσα εισιτήρια κι αν έκανε ο Ολυμπιακός με το 15% αποκλείεται το κράτος τα 15 χρόνια αυτά να κέρδισε περισσότερα από 20-25 εκατ. Άρα σε καμία περίπτωση δεν βγήκε χαμένο το κράτος στην υπόθεση του γηπέδου Καραϊσκάκη εφόσον έγινε ένα γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα έπρεπε ούτως ή άλλως το κράτος να το κατασκευάσει. Ουδέποτε ο Ολυμπιακός πήρε ειδικούς όρους δόμησης. Είμαστε κάτω απ τον συντελεστή που υπάρχει. Δεν νομίζω πως υπήρξε οποιοσδήποτε μπουναμάς ή αν θέλετε κάποια άλλη χαριστική πράξη που να ζημίωσε το κράτος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας