Προσπάθεια για να εμψυχώσει τους παίκτες του Άρη έκανε ο Μαζίνιο. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τον τρόπο που ψάξαμε το γκολ. Δυστυχώς σ' ένα ακόμα παιχνίδι μάς έλειψε το εύκολο γκολ. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και στενοχώρια», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος συνομίλησε με τον Βιτόλο. Ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου.

«Είμαστε ακόμα εντός στόχου»

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τον τρόπο που ψάξαμε το γκολ. Δυστυχώς σ' ένα ακόμα παιχνίδι μάς έλειψε το εύκολο γκολ και είναι κάτι που οφείλουμε να λύσουμε. Όταν φτάνει ένα παιχνίδι στα πέναλτι, όλα μπορούν να συμβούν», είπε αρχικά ο Μαζίνιο στους παίκτες του, αναφερόμενος στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης με τον Άρη και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και στενοχώρια. Είμαστε ακόμα εντός στόχου στο πρωτάθλημα και μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα, με καθοριστικά παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι σαν τελικός. Δεν πρέπει να έχουμε κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη που θα μας κρατήσει κοντά στην 5η θέση».

Απογοητευμένος ήταν ο Βίκτορ Βιτόλο, οποίος έχασε το τρίτο πέναλτι του Άρη. Ο Μαζίνιο μίλησε μαζί του χθες, προσπαθώντας να τον παρηγορήσει

Χωρίς Νάτσο και Σιστόν

Σιγουριά για την βασική ενδεκάδα του Άρη στο σαββατιάτικο(31/1, 19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν μπορεί να υπάρξει. Απών θα είναι ο Νάτσο Γκαρσία, που έχει δηλωθεί να εκτίσει στον συγκεκριμένο αγώνα την ποινή της μιας αγωνιστικής, επειδή έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα τον αντικαταστήσει ο Μπατιόν ή ο Πρίττας. Εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Σιστόν.

Υπάρχουν ελπίδες

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή ο Άρης. Αναζητείται, ως γνωστόν, ένας δημιουργικός μέσος. Για αυτήν τη θέση προοριζόταν ο Ντίαζ, αλλά η μεταγραφή του ναυάγησε. Περιθώρια υπάρχουν μέχρι την Δεύτερα το βράδυ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»

TAGS: Άρης