Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ και τη νίκη της επί της Τσέλσι παρουσιάστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε δίκαια την επικράτηση των «κόκκινων», που τους διατηρεί στη μάχη του πρωταθλήματος και το... κυνήγι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αξίζαμε τη νίκη γιατί ήμασταν καλύτεροι και τα δύο γκολ στο τέλος ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθειά μας σε όλο το ματς. Είχαμε την υπεροχή και πριν την αποβολή, αλλά μετά από αυτή είχαμε ακόμη μεγαλύτερη κατοχή και περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε σε καλή θέση και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς για το αν ο Ρόμπι Κιν, που έμεινε εκτός αποστολής, θα παραμείνει στην ομάδα απάντησε: «Ναι, έτσι νομίζω. Είναι και θα παραμείνει παίκτης μας».

Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της νίκης, στο 89ο και το 93ο λεπτό, Φερνάντο Τόρες, τόνισε με τη σειρά του: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και η αυτοπεποίθησή μας τονώθηκε μετά από το αποτέλεσμα αυτό. Χαίρομαι που σκόραρα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό μου και μέσα στο Άνφιλντ. Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίφουνας... από το Νότιγχαμ, τάραξε την Τσέλσι με τριάρα και τη βάζει σε μπελάδες για την Ευρώπη!

Σοκ στην Τσέλσι με Ντέρι, τρομακτική πτώση με το κεφάλι στο έδαφος και αποχώρηση με φορείο!

Ο Χούρτζελερ συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Μπράιτον των Κωστούλα και Τζίμα

Σλοτ για διαιτησία: «Αν υπάρξει παρέμβαση του VAR ή φάση 50-50 η απόφαση θα είναι εναντίον μας, όπως όλη τη σεζόν»

Γκουαρντιόλα: «Ο Σερκί κάνει πυγμαχία. Τον έχετε δει; Σίγουρα θα παίζει σε κάθε παιχνίδι»

Τότεναμ με ψυχή, έφυγε με νίκη σωτηρίας από την έδρα της Άστον Βίλα!

Ο Μέινου έκανε δώρο το Champions League στη Γιουνάιτεντ, «εκτελώντας» τη Λίβερπουλ!

Εξιτήριο για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, επέστρεψε σπίτι του

Επιβλητική τριάρα Ευρώπης για την Μπόρνμουθ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας!

Ο Φέργκιουσον ένιωσε αδιαθεσία λίγο πριν το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο