Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ και τη νίκη της επί της Τσέλσι παρουσιάστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε δίκαια την επικράτηση των «κόκκινων», που τους διατηρεί στη μάχη του πρωταθλήματος και το... κυνήγι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αξίζαμε τη νίκη γιατί ήμασταν καλύτεροι και τα δύο γκολ στο τέλος ήταν η ανταμοιβή για την προσπάθειά μας σε όλο το ματς. Είχαμε την υπεροχή και πριν την αποβολή, αλλά μετά από αυτή είχαμε ακόμη μεγαλύτερη κατοχή και περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε σε καλή θέση και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς για το αν ο Ρόμπι Κιν, που έμεινε εκτός αποστολής, θα παραμείνει στην ομάδα απάντησε: «Ναι, έτσι νομίζω. Είναι και θα παραμείνει παίκτης μας».
Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της νίκης, στο 89ο και το 93ο λεπτό, Φερνάντο Τόρες, τόνισε με τη σειρά του: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και η αυτοπεποίθησή μας τονώθηκε μετά από το αποτέλεσμα αυτό. Χαίρομαι που σκόραρα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό μου και μέσα στο Άνφιλντ. Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλους».