Έτοιμος να βοηθήσει τη Skoda Ξάνθη να βρει πιο εύκολα τα δρόμο προς τα δίχτυα ώστε να έρθουν και πάλι οι επιτυχίες είναι ο Λίμπορ Ντόσεκ. Ο νεοαποκτηθείς Τσέχος επιθετικός μίλησε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της «βασίλισσας» της Θράκης δηλώνοντας αφοσιωμένος στο να προσαρμοστεί γρήγορα στις ανάγκες της ομάδας και να προσφέρει άμεσα, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την οποία παρακολούθησε απ’ το γήπεδο, στις πρώτες του εντυπώσεις, αλλά στους άλλους συμπατριώτες του που θα βρει στην ακριτική πόλη. «Αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος ώστε να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις ανάγκες της ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο 30χρονος άσος.

Αναλυτικά η μίνι συνέντευξη του θηριώδους (1.99!) φορ:

-Καταρχήν καλώς ήρθες στην ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Παρακολούθησες το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μπορείς να μας πεις για την αναμέτρηση και τις πρώτες σου εντυπώσεις για την νέα σου ομάδα;

«Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ένας μονόλογος για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κλείσαμε σε αρκετές φάσεις τον αντίπαλο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία και κλείστηκε στην άμυνα με σκοπό να πάρει την ισοπαλία. Πιστεύω πως αν πετυχαίναμε κάποιο γκολ το ματς θα το κερδίζαμε αρκετά εύκολα. Υπήρχε αρκετή πίεση από την ομάδα μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να χάσει πολλές φορές την μπάλα και αυτό είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση».

-Είσαι λίγες ώρες στην Ξάνθη έχεις προλάβει καθόλου να δεις την πόλη;

«Ήρθα το Σάββατο το βράδυ και έτσι δεν είχα πολύ χρόνο να δω την πόλη από κοντά. Διάβασα στο Internet ότι πρόκειται για μια πόλη που έχει 60000 κατοίκους και πως υπάρχουν αρκετά όμορφα μέρη για να μπορέσει κάποιος να δει. Την Κυριακή είχε το παιχνίδι οπότε έμεινα στο αθλητικό κέντρο. Ουσιαστικά το μεσημέρι της Δευτέρας είδα την πόλη όταν οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν το που θα μείνω και κάποια βασικά μέρη τα οποία πρέπει να γνωρίζω. Θα έχω αρκετό χρόνο στην συνέχεια για να δω την Ξάνθη αλλά αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος ώστε να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις ανάγκες της ομάδας».

-Πόσο πιστεύεις θα σε βοηθήσει το γεγονός ότι ένας συμπατριώτης του ο Κάρελ Μάλις βρίσκεται στην Ξάνθη;

«Είναι πολύ καλό για μένα που θα βρω ένα γνώριμο πρόσωπο. Ο Κάρελ είναι πολύ καλός άνθρωπος και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Τσεχία τον γνωρίζουν και έχουν να πούνε καλά λόγια για αυτόν. Πιστεύω να βοηθήσει τόσο εμένα αλλά και τον Τόμας που είμαστε οι καινούργιοι της τσέχικης παρέας. Εμείς θα τον ακούμε και θα ακολουθούμε».

-Τον ποδοσφαιριστή Λίμπορ Ντόσεκ θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε στην συνέχεια. Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου; Ποια είναι η οικογενειακή σου κατάσταση;

«Είμαι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να έρθουν. Μου αρέσει να ακούω μουσική, δεν έχω κάποιον αγαπημένο τραγουδιστή. Είμαι και εγώ θύμα της τεχνολογίας και μου αρέσει να σερφάρω στο Internet».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Ξάνθη