Ο Μαμούτου Ντιαρά δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για την αποχώρηση των Βασιλειάδη και Μουλαομέροβιτς από τον ΠΑΟΚ και φημολογείτο πως αναζητούσε τρόπο… διαφυγής από την ομάδα θεωρώντας πως αποδυναμώθηκε πολύ και δεν ανταποκρίνεται πλέον στις φιλοδοξίες του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε σχετικά και αντέδρασε, με τον μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Περγαμηνέλη, να κάνει έντονες συστάσεις στον Γάλλο θυμίζοντάς του ότι είναι ο παίκτης στον οποίο έχουν καταβληθεί τα περισσότερα χρήματα από όλους (σε μία δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο) και πως θα έπρεπε να έχει πιο επαγγελματική συμπεριφορά.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει πως δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα, κάτι που αφορά και τον Κένι Γκρέγκορι. Στο μεταξύ, άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας (17:00).

Τέλος, θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Παντελάκη σε ηλικία 80 ετών, καθώς τον παρέσυρε μηχανάκι. Ο εκλιπών άρχισε την παραγοντική του καριέρα από το τμήμα μπάσκετ, διατελώντας βοηθός εφόρου το 1954 και έφορος της ομάδας μπάσκετ το 1956, και συνδυάζοντας την παρουσία του, με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1958-59.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube