Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ρέιντζερς είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «κολοσσός», με δηλώσεις του στην «Herald» τόνισε πως οι διαμαρτυρόμενοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Μεγάλη Βρετανία και δήλωσε πως: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Ρέιντζερς, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον για εμένα από τις εφημερίδες».
Το συμβόλαιο του Δέλλα με την Ρόμα έληξε και ο τεχνικός της Ρέιντζερς, Άλεξ Μακλίς θεωρεί τον Έλληνα διεθνή αμυντικό ιδανικό παρτενέρ του Σωτήρη Κυργιάκου.
«Η Ρέιντζερς είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Μεγάλη Βρετανία και ξερώ ότι κάθε χρόνο παίζει στο Champions League. Για εμένα είναι μια πολύ σημαντική ομάδα στην Ευρώπη. Στο νησί όλοι ζουν για το ποδόσφαιρο και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ εκεί», τόνισε ο Δέλλας στην «Herald».