Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Μάλαγα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των "16" της Ευρωλίγκας και απέκτησε προβάδισμα για την πρώτη θέση του έβδομου ομίλου. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε την Πέμπτη στην προσωπική ιστοσελίδα της χορηγού εταιρίας του, αναφερόμενος στη σημασία της νίκης των νταμπλούχων Ελλάδος και στην καταπληκτική εμφάνιση του Ντριου Νίκολας στην Ανδαλουσία.

«Πριν από λίγες ώρες, πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη στην Ισπανία επί της Μάλαγα. Στο Top 16 της Ευρωλίγκας, οι εκτός έδρας επιτυχίες έχουν τεράστια σημασία και είναι σημαντικό που αυτή ήρθε τόσο νωρίς. Απέναντι, μάλιστα, σε μία πολύ σκληρή ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα, που είχε να χάσει στο γήπεδό της για πάνω από δύο χρόνια.

Επιπλέον, κέρδος για την ομάδα ήταν η εμφάνιση του Ντρου Νίκολας. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, δεν είναι τυχαίος παίκτης. Γνωρίζουμε όλοι την ποιότητά του και περιμέναμε πως, κάποια στιγμή, θα έδειχνε το αληθινό του πρόσωπο, αφού βλέπαμε καθημερινά τις προσπάθειες που κατέβαλλε στις προπονήσεις. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη δύσκολη συνέχεια, στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα.

Βέβαια δεν ‘πετάμε στα σύννεφα’, ούτε πανηγυρίζουμε περισσότερο από όσο πρέπει. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί η παρούσα φάση του θεσμού. Απλά, φαίνεται ότι σιγά σιγά ‘μπαίνει το νερό στο αυλάκι’. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα ματς. Αφήνουμε, πλέον, πίσω μας τον αγώνα της Ισπανίας και συγκεντρωνόμαστε σε αυτόν με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Με την Ευρωλίγκα θα ασχοληθούμε πάλι από το βράδυ της Κυριακής», κατέληξε ο διεθνής γκαρντ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ