Το αποτέλεσμα που περίμεναν οι άνθρωποι του Μακεδονικού, δηλαδή την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Γκρέγκορι Χίζνιακ, κατάφεραν τελικά να το πετύχουν. Ο Ουκρανός παίκτης είχε κάνει προσφυγή διεκδικώντας, δια του νομικού εκπρόσωπου του Γιώργου Χαλβατζάκη στην ΕΕΟΔΑΚ τα οφειλόμενα χρήματα, αίτημα στο οποίο συναίνεσε τελικά η πλευρά του Ουκρανού σέντερ.

Πρόθεση των «πράσινων» είναι μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε και ορίστηκε νέα δικάσιμος, να καταλήξουν σε συμφωνία με τον παίκτη από κοινού στην τακτοποίηση της οφειλής που υπάρχει και να αποσυρθεί η προσφυγή του. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει και κατ’ ιδίαν επαφή με την πλευρά του παίκτη για να δρομολογηθούν οι σχετικές εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, στασιμότητα επικρατεί γενικότερα στους Κοζανίτες, με τους ανθρώπους της ομάδας να ασχολούνται πρωτίστως με την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα