Να ξεχάσουν την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό και να συμπαρασταθούν στην ομάδα, ζήτησε από τους φιλάθλους της η ΚΑΕ Πανιώνιος. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι «κυανέρυθροι» παροτρύνουν το κοινό να ταχθεί στο πλευρό των παικτών, αρχής γενομένης του Κυριακάτικου αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Το τελευταίο αποτέλεσμα της ομάδας μας ήταν δίχως αμφιβολία η χειρότερη στιγμή έως τώρα στη φετινή σεζόν όχι τόσο για την ήττα αλλά για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Όλοι όσοι υπηρετούμε τον Πανιώνιο, μοιραζόμαστε τα ίδια άσχημα συναισθήματα με τους φιλάθλους της ομάδας μας για αυτήν την εμφάνιση. Από την πλευρά της η ΚΑΕ, προχώρησε με αποφασιστικότητα σε όποια μέτρα και ενέργειες ήταν απαραίτητες προκειμένου να μην επαναληφθούν εμφανίσεις σαν και αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μας και οι αθλητές που την απαρτίζουν έχουν δείξει μέσα στη σεζόν με τις εμφανίσεις και τις νίκες που πέτυχε τόσο στην Α1 όσο και στην Ευρωλίγκα ότι έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν. Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή που όλοι μας, φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και ο Πανιώνιος On Telecoms με τη συμπαράσταση του κόσμου της μπορεί να πραγματοποιήσει και φέτος τους στόχους της στο ελληνικό πρωτάθλημα».


* Ο Δήμος Ντικούδης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς. Επομένως, οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Κολοσσό με όλα τους τα… όπλα διαθέσιμα.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ