Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παραταχθεί την Τετάρτη η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για τη 19η αγωνιστική της Α1 των ανδρών. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στη διάθεσή του για να πετύχει τη δέκατη νίκη των "γαλάζιων" στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αποστολή των νησιωτών περιλαμβάνει τους: Χάρις, Παντελιάδη, Παπανικολόπουλο, Βασίλιεβιτς, Τζόγκο, Ασημακόπουλο, Σμιθ, Χαρίση, Τσάμη και Τσέρανιτς, καθώς και δύο νεαρούς αθλητές, για τους οποίους θα βγει απόφαση την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι απέναντι στα Τρίκαλα, η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. «Είναι παιχνίδι το οποίο θέλουμε για να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της και σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Α1. Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι αντίπαλοι μας έχουν αλλάξει το αγωνιστικό τους πρόσωπο, έχουν νέους παίκτες και για το λόγο αυτό το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να γεμίσει το Βενετόκλειο και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παιδιών, για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας της Ρόδου.

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ της φετινής Α1, Στίβεν Σμιθ, ανέφερε ότι: «Θέλουμε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα Τρίκαλα βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού παλεύουν για να μείνουν στην Α1. Μας απασχολεί όμως η δική μας ομάδα και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες του κόουτς και να έχουμε μαζί μας τον κόσμο, που μας δίνει ώθηση. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως όλα στην Α1. Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη, με τον Πανιώνιο χάσαμε, αλλά πιστεύω ότι αν παίξουμε καλά και σύμφωνα με αυτά που μπορούμε, θα κερδίσουμε τους αντιπάλους μας. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός αλλά οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε».

Με σχετική ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ενημερώνει πως: «Πολύ καλά πήγε η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Οι Ροδίτες φίλαθλοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς της 19ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-2261) και από 10:00-13:00. Τα υπόλοιπα στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο, το οποίο θα είναι ανοιχτό από τις 16:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ».

Επιμέλεια: Κώστας Αντωνιάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube