Θλάση έχουν υποστεί οι Φερνάντο Μπελούτσι και Ντιντιέ Ντομί. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκαν και από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου. Ο Μπελούτσι διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση αριστερού ισχιακού νεύρου και πρώτου βαθμού θλάση αριστερού προσαγωγού, ενώ ο Ντομί ελαφράς μορφής θλάση αριστερού δικεφάλου μηριαίου μυός. Αυτό σημαίνει πως οι δύο παίκτες θα λείψουν για δύο με τρεις εβδομάδες, συνεπώς θα απουσιάσουν από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου UEFA κόντρα στη Σεντ Ετιέν, που θα γίνει την Πέμπτη (26/2, 21:55), για το Κύπελλο UEFA. Επίσης, δεν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι της Κυριακής(29/2, 18:30) με τον Παναθηναϊκό και στον επαναληπτικό για τους «8» του Κυπέλλου Hellas On Line, o οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη(4/1).
Θετικά είναι τα μηνύματα για την κατάσταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού προπονήθηκε σήμερα μόνος του και έκανε τρέξιμο στο γήπεδο. Ο 29χρονος άσος ανέβασε ρυθμό και αυξάνονται οι πιθανότητες να αγωνιστεί την Κυριακή (19:00, ΝΕΤ) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, πρόβλημα προέκυψε με τον Μίχαελ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς όμως να ανησυχούν οι άνθρωποι της ομάδας. Οι Παρασκευάς Άντζας και Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
* Σε ό,τι αφορά τον Σεμπαστιάν Λέτο, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν τη διάθεση να πέσουν οι τόνοι στην υπόθεση του Αργεντινού μέσου και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Η προπόνηση της Τρίτης ορίστηκε στις 10:30.
Βαλβέρδε: «Εχει κάτι που όλοι ψάχνουν!»
Το εγκώμιο του Βασίλη Κουτσιανικούλη έπλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την ήττα (1-0) από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είπε για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό και σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης: «Αυτός ο παίκτης έχει κάτι που όλος ο κόσμος ψάχνει και είναι η ταχύτητα. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και οι προπονητές ψάχνουν γρήγορους παίκτες. Κι αυτός είναι γρήγορος. Σίγουρα, όμως, έχει δρόμο μπροστά του, διότι είναι πολύ μικρός σε ηλικία».
• Απίθανο μοιάζει το σενάριο ρουμανικών δημοσιευμάτων, που θέλει τον Σωκράτη Κόκκαλη να ηγείται ομίλου επιχειρηματιών που είναι έτοιμος να αγοράσει τη Ραπίντ Βουκουρεστίου με επτά εκατομμύρια ευρώ αναλαμβάνοντας τα χρέη της, ύψους 10 εκατ. ευρώ. Σε ερώτηση δημοσιογράφων στον Γκριγκορί Σιτσιτίου, ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ δεν το διέψευσε και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης, Αποστόλης Λιβάνιος