Οι κόποι των διοικούντων τον ΠΑΟΚ έπιασαν τόπο, καθώς την Πέμπτη(26/2) θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26 Φεβ.2009 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη εργασιών του Αθλητικού Κέντρου της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αιχμές για Σούπερ Λίγκα

Την έντονη αντίδρασή της εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, στις φήμες περί κωλύματος στον φάκελο αδειοδότησης της ομάδας για τη δυνατότητα συμμετοχής της στις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» αφήνει αιχμές εναντίον της Super league, η οποία φέρεται να είναι η κύρια πηγή των δημοσιευμάτων, για τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος, ενώ την ίδια στιγμή ζητεί την άμεση διάψευση των ανωτέρω από την Λίγκα, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω μείωση της εικόνας της ΠΑΕ και κατά συνέπεια του Πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Επειδή οι επιτελείς της Superleague φαίνεται για πολλοστή φορά να αντιμετωπίζουν ελαφρά τη καρδία θέματα σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουμε να διαμηνύσουμε τα εξής:

- Αν τα δημοσιεύματα –που μάλιστα επικαλούνται απερίφραστα ως πηγή τους τη Superleague- είναι ψευδή, οφείλει η Λίγκα να τα διαψεύσει άμεσα και επίσημα, πριν προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στην εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Πρωταθλήματος κατ’ επέκταση.
- Αν όντως τα δημοσιεύματα προκύπτουν από διαρροές μέσα από την Superleague, οι επιτελείς της τελευταίας οφείλουν να βρουν τον «ποντικό» και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.
Οποιαδήποτε άλλη πράξη θα θεωρηθεί από εμάς ως συνενοχή στην προσπάθεια σπίλωσης της αξιοπιστίας μας.
Όσο δε αφορά το θέμα της αδειοδότησης, ας έχουν υπόψιν οι φίλαθλοί μας ότι η προσπάθεια που από κοινού καταβάλλουμε για την αγωνιστική, μα κυρίως την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν ώστε να στερηθεί από τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Ο φάκελος του ΠΑΟΚ είναι από τους πληρέστερους που έχουν κατατεθεί σε όλα τα επίπεδα και μετά από αρκετά χρόνια δεχόμαστε συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας.


Η αδειοδότηση δεν θα έρθει φυσικά χαριστικά, παρά τις προσπάθειες όσων διαδίδουν το αντίθετο για να μας κάνουν να αισθανθούμε... «υπόχρεοι» (!) ή για να πουλήσουν εκδούλευση στους ανταγωνιστές μας
».

Η προπόνηση

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ (25/02), ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (01/03), περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Κοντρέρας και Λίνο για προληπτικούς λόγους, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν κανονικά από αύριο, ενώ ατομικό πρόγραμμα είχαν οι Σνάουτσερ και Μάρκο Αντόνιο. Η συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα Κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό θα κριθεί τη Δευτέρα, με τις πιθανότητες να είναι σε βάρος του Ουρουγουανού μέσου.Ασκήσεις ενδυνάμωσης περιελάμβανε το πρόγραμμα του Λάμπρου Χούτου. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10:30 στη Σουρωτή.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος, Αντιγόνη Ελευσινιώτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.